Logo_1399x0_LOW

Koningsstraat 4 *  8800 Rumbeke
T +32 (0)470 480 930

OPENINGSUREN  Uitsluitend op afspraak.

 

 

Winkelmandje is leeg

Over ons

De opstart

Lijstenmaker Debeuckelaere bestaat sinds 1987 en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de wereld van de lijstenmakers. Philip en Bernadette zijn gepassioneerd door alles wat met inlijsten te maken heeft. Dankzij een vooropleiding als meubelmaker, een voortdurende bijscholing en de jarenlange ervaring, getuigen de afgeleverde kaders van een voortreffelijke kwaliteit.

Over ons

Ons atelier

Of het nu gaat om een speciale kader, een kader op maat of een fotolijst, elke kader van lijstenmaker Debeuckelaere is zorgvuldig afgewerkt in eigen atelier. Uw Lijstenmaker beschikt over een volledig uitgerust atelier waar ook grote kaderafmetingen op maat gemaakt worden. De kaders bestaan in een waaier van uitvoeringen. In een breed assortiment van kleuren en tinten. Voorgekleurde lijsten, handgekleurde lijsten en eigen ontwerpen. Elke kader van lijstenmaker Debeuckelaere verraad stielkennis. Inderdaad, waardevolle stukken verdienen een mooie lijst. Perfect inlijsten is een vak. Het vak van lijstenmaker Debeuckelaere. Al sinds 1987.

Over ons

Onze winkel

Particulieren, kunstverzamelaars, fotografen, galerijen, grafische bureaus, bedrijven, kunstenaars... de klanten van lijstenmaker Debeuckelaere stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de inlijstingen. Bernadette en Philip helpen u graag bij het kiezen van de juiste kader. Ook voor deskundig advies over de soorten lijsten, de best passende kleur, de glassoort, het ontwerp, discreet ophangsysteem, opspanmogelijkheden, spiegel op maat... bent u hier aan het juiste adres. Bernadette en Philip luisteren naar uw verwachtingen en denken met u mee. Stellen de juiste vragen. Adviseren, geven alternatieven en creatieve oplossingen. Om het voortbestaan van uw werk te garanderen, is een verzorgde inlijsting noodzakelijk. Uw werk verdient toch ook een passend kader?

Wenst u een lijst op maat? Wij helpen u graag verder!

Voor het maken van kaders op maat stelt een goede lijstenmaker steeds een aantal vragen. In welke ruimte komt de kader? Is uw interieur klassiek of modern ingericht? Welke kleur heeft de muur? Welke sfeer wilt u scheppen? Welke accenten probeert u te onderstrepen? Pas wanneer deze vragen goed beantwoord zijn, begint het eigenlijke vakmanschap van de lijstenmaker.