Logo_1399x0_LOW

Koningsstraat 4 *  8800 Rumbeke
T +32 (0)470 480 930

OPENINGSUREN  Uitsluitend op afspraak.

 

 

Winkelmandje is leeg

Advies

Deskundig advies

Particulieren, kunstverzamelaars, fotografen, galerijen, grafische bureaus, bedrijven, kunstenaars... de klanten van lijstenmaker Debeuckelaere stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de inlijstingen. Bernadette en Philip helpen u graag bij het kiezen van de juiste kader.

Advies

Wij denken met u mee

Ook voor advies over de soorten lijsten, de best passende kleur, de glassoort, het ontwerp, discreet ophangsysteem, opspanmogelijkheden, spiegel op maat... bent u hier aan het juiste adres. Bernadette en Philip luisteren naar uw verwachtingen en denken met u mee. Stellen de juiste vragen, adviseren, geven alternatieven en creatieve oplossingen. Om het voortbestaan van uw werk te garanderen, is een verzorgde inlijsting noodzakelijk. Uw werk verdient toch ook een passend kader?

De regels van de kunst

Eigen atelier

Inspiratie

Tips voor een passende lijst bij uw foto:

Oude foto’s, zwart-witfoto’s of sepiafoto’s omkaderen met een ornamentlijst is zeer stijlvol. Kinderfoto’s in een kleurrijke lijst geven een vrolijk, fris en jong gevoel.
Bij Lijstenmaker Debeuckelaere wordt u niet enkel geholpen om de passende lijst te kiezen. Ook de foto zelf wordt met de nodige zorg behandeld. Denk maar aan het opkleven en afschermen van een foto.