Logo_1399x0_LOW

Koningsstraat 4 *  8800 Rumbeke
T +32 (0)470 480 930

OPENINGSUREN  Uitsluitend op afspraak.

 

 

Winkelmandje is leeg

Eigen atelier

Ruimte voor grote kaderafmetingen

Of het nu gaat om een speciale kader, een kader op maat of een fotolijst, elke kader van lijstenmaker Debeuckelaere is zorgvuldig afgewerkt in eigen atelier. Uw Lijstenmaker beschikt over een volledig uitgerust atelier waar ook grote kaderafmetingen op maat gemaakt worden.

Eigen atelier

Breed assortiment

De kaders bestaan in een waaier van uitvoeringen. In een breed assortiment van kleuren en tinten. Voorgekleurde lijsten, handgekleurde lijsten en eigen ontwerpen. Elke kader van lijstenmaker Debeuckelaere verraad stielkennis. Inderdaad, waardevolle stukken verdienen een mooie lijst. Perfect inlijsten is een vak. Het vak van lijstenmaker Debeuckelaere. Al sinds 1987.

De regels van de kunst

Advies

Inspiratie

Op zoek naar een inlijsting in harmonie met uw naaiwerk?

Een naaiwerk perfect opspannen vraagt vakkennis. Uw Lijstenmaker Debeuckelaere kent het vak. Hij maakt er een passende en originele kader rond in zijn eigen atelier. Als u uren, dagen, misschien zelfs maanden geduldig aan uw naaiwerk hebt gewerkt, wenst u ongetwijfeld ook een perfecte afwerking. Uw lijstenmaker is gespecialiseerd in het perfect inlijsten en opspannen van naaiwerken.